top of page

Eräkeskus Koivu ja Kuusi

Kisakeskuksena toimii Eräkeskus Koivu ja Kuusi. Monipuolinen Eräkeskus on lähellä luontoa Liesjärven kansallispuiston vieressä ja Liesjärven rannalla. Paikka on aiemmin tunnettu Liesjärven metsäkouluna.

Majoitusta
- bed & breakfast
-  huoneita ja huoneistoja lyhyisiin tai pidempiin vierailuihin 
- vuokra-asumista rivi- ja kerrostaloasunnoissa

Kauppa ja kahvila & ravintola


Kyläkauppamme täyttää perustarpeet ja kahvi piristää päiväsi. 
Ravintolassa on tilaa  useille kymmenille ruokailijoille ja linjastoruokailu mahdollisuus.  Ravintolassamme on A-oikeudet.

 

ruokala.jpg

Keskellä luontoa

Eräkeskuksen  lähellä on luontoa moneen makuun. Välittömässä läheisyydessä on kuntorata upeassa jylhässä maastossa. Vierestä kulkee  Ilvesreitistön polku, joka tarjoaa patikoijalle pidempääkin vaellusmahdollisuutta. Ilvesreittiä pääsee myös Liesjärven kansallispuistoon. 

Vesille pääsee omasta kanoottirannasta. Valittavana on Liesjärven  sileät vedet aina kansallispuistoon asti. Koko järven kiertämällä melontamatkaa tulee hyvinkin 20 km. Liesjärvestä, läheltä Metsäkouluntietä alkaa Turpoonjoki , joka yläosastaan on koskinen ja alaosastaan pelto- ja erämaisen luikerteleva. Kokonaisuudessaan Turpoonjoki on noin 10 km pitkä. Parhaimmillaan joki on yleensä touko-kesäkuussa ja saattaa kuivua kesän lopulla  estäen mielekkään melonnan. Ohjatut melontaretket, melontakaluston vuokraus ja kuljetukset takaisin hoituvat kyllä (Erärenki). 

Hämeen  järviylängöllä on monia luontokohteita , joihin tukikohtana Metsäkouluntietä käyttäen on helppo lähteä. Liesjärven  ja Torronsuon kansallispuistojen lisäksi suosittuja ovat mm. Saaren kansanpuisto, Ruostejärven virkistysalue Hämeen  luontokeskuksineen. ​ Melkuttimet (Iso-Melkutin) ja Pääjärven virkistyalue.

Koivu ja Kuusi logo.jpg

Paikka tapahtumillesi


- leirikoulut
- eläinnäyttelyt ja rotujen tapaamiset
- harrastuksenne parissa
- juhlat ja tapaamiset
- pihalla tilaa
​- loistava melontavesi ihan vieressä

 

biljardi.jpg

Yrityksille ja ryhmille

 

- virkistystä ja tyhytoimintaa

- kokous ja koulutustilat

- saunatilat

 

melontaa.jpg

Varaukset ja tiedustelut:

puh: 040 027 1533

email:  info@koivujakuusi.com

bottom of page