top of page
< Back

Uranaiset

6 tuntia naiset kakkonen pisteillä 135

Uranaiset

Oltiin Tinan kanssa ensimmäistä kertaa Louna-Rogassa mutta muissa ollaan kyllä oltu.
Suunnitelma reitiksi oli just se mitä me tehtiin. Tiedetään aika hyvin mitä keretään tunnissa menemään, mutta nyt oli tietenkin vähän haasteellisempi, kun vasta toinen kerta 6 h rupeamalla. Mutta aika nappiin meni aika ja myös jaksettiin painaa sen mukaan. Ja suunnitteluaika riittää meille yleensä aika hyvin, kun me ajatellaan niin samalla tavalla. Nytkin jäi hyvin aikaa.

Ainoa harmitus oli että 32 emme löytäneet kun, mentiin ojissa ihan sekaisin. Tultiin sinne suon yli ja sitten ei oikein ollut mistä ottaa kiinni ilman, että siihen olisi laittanut mielestämme turhaa aikaa. Eli jätettiin, kun se oli vielä ihan alussakin eikä tiennyt miten ne muut sujuu.
62 oli turhan hankala, tai oliko se edes oikeassa paikassa?? Mutta sinnikkään hakemisen jälkeen löydettiin. Siellä olisi kyllä ollut monta parempaa kohtaa mihin laitta se rasti.
Jalan tuli tehtyä 32 km.
Näin jälkikäteen ollaan vielä ihan tyytyväisiä sekä suunnitelmaan että suoritukseen.

"Mainos" siitä että rantasaunaan pääsi jälkeenpäin oli kyllä lievästi ylimitoitettu, tai olihan se merikontti siellä rannalla ja siinä oli sauna mutta siihen se mielikuva saunasta kyllä loppui... Ja laiturin portaatkin olivat aivan risana...
Siihen tarttis saada parannusta.

Eli ollaan kyllä erittäin tyytyväisiä koko tapahtumaan. Maasto oli hieno, ehkä vähän liian paljon sorateitä tuli käytettyä mutta itsehän me se rata suunniteltiin.

bottom of page