top of page
< Back

Tammi

3 tuntia miehet kakkonen pisteillä 122

Tammi

Tämä oli neljäs kerta, kun olin Louna-Rogassa.

Suunnittelussa länsipuoli valikoitui nopeasti itäpuolta järkevämmäksi vaihtoehdoksi. Suunnitelmassa kunnianhimoinen tavoite oli jatkaa rastilta 93 vielä rastille 99 ja lopussa katsoa mihin aika riittää. Suunnitteluaikana tuo tunti on ihan riittävä.

Kisa meni 81 rastille asti hyvin ja suunnitelman mukaan mutta tuo Kaksvetisen pohjoispuolen suon ylitys olikin vähän huonommin kuljettavaa ja siinä meni aikaa ja jalkoja syötiin vähän enemmän. 81:ltä jatkoin suunnitelman mukaan 42-50-61-93-. 93:lla totesin, että aika ei riitä jatkaa 99:lle ja jatkoin siitä suosiolla rastille 80 ja siitä 74:lle. 93:lta lähtiessä ajattelin, että koukkaan lopussa vielä 53 tai 64 pistona mutta siihen ei aika olisi enää riittänyt, kun vielä lopussa pummasin 74:ta. Matkaa kertyi yli 25 km.

Jos olisin ehtinyt 99:lle niin reitti olisi ollut hyvä mutta nyt tuli vähän edestakaisin juoksua 93:lle ja takaisin. Lampien vieressä olevat suopätkät olivat hitaita edetä ja tällä mittakaavalla olevalla kartalla tiheiköt eivät näy ja ne paikoitellen hidastivat kulkua.

Kokonaisuudessaan mielenkiintoinen kisa ja hyvä maasto. Ensi vuoteen jäi vielä parannettavaa.

bottom of page