top of page
< Back

SuKaT ei KaSTu

3 tuntia naiset kolmas pisteillä 78

SuKaT ei KaSTu

Osallistuimme ensimmäistä kertaa Louna-Rogaan. Tieto tapahtumasta löytyi sosiaalisen median kanavasta (olisiko ollut FB).

Olemme suunnistaneet ja käyneet polkujuoksukisoissa yhdessä, joten etenemisvauhti oli hyvin tiedossa. Tällä perusteella arvioimme ehtivämme kolmen tunnin aikana kulkea noin 13-15 km matkan. Tällä perusteella suunnittelimme radan pituudeksi arvioidun kulkureitin mukaan (naru+nuppineulat) 13,8km.

Suunnitteluaikana pohdimme ensin erikseen ja sitten yhdessä mahdollisia reittivaihtoehtoja ja kirjoitimme paperille pistemäärät eri reittivaihtoehdoille. Päädyimme pistelaskun jälkeen yhteen reittivalintaan, jota sitten vielä muokkasimme hieman poistaen pari rastia ja lisäten pari muuta. Suunnittelimme myös yhden optiorastin, mikäli viimeisen rastin jälkeen huomaisimme, että aikaa on riittävästi jäljellä. Suunnitteluaika riitti hyvin.

Kisa meni suunnitellun reitin mukaisesti. Viimeisen rastin jälkeen totesimme, että emme ehdi hakea optiorastia, jolloin juoksimme suoraan maaliin. Matkalla ei tullut yllätyksiä.

Kuljettu matka oli lopulta 14,3 km.

Jälkikäteen olisimme ehkä korvanneet kaksi rastia toisilla.

bottom of page